HBO Nordic sikrer sig ny serie med Kim Bodnia


HBO Europe har sikret sig rettighederne til den nye serie, Killing Eve, fra den prisvindende dramatiker og manuskriptforfatter Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). Serien blev for nyligt udvalgt til konkurrenceprogrammet ved den den første Cannes International Series Festival.

Killing Eve er baseret på Villanelle-bogserien af Luke Jennings og handler om to kvinder på hver sin side af loven. Eve (Sandra Oh, Greys Hvide Verden) er en MI5-agent, som ville ønske, hun brugte mindre tid ved skrivebordet og mere tid ude i marken. Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster) er en frygtløs lejemorder med forkærlighed for luksuriøse goder. Da Eve får til oppgave at opspore Villanelle, bliver de to kvinder kastet ind i en kattens jagt efter musen-leg, som bryder med de traditionelle konventioner inden for spionthriller-genren.

Foruden Sandra Oh og Jodie Comer medvirker Kim Bodnia også i rollen som Konstantin, og blandt de øvrige medvirkende kan nævnes Fiona Shaw (Harry Potter), David Haig (Fire bryllupper og en begravelse), Darren Boyd (Fortitude), Sean Delaney (Midsomer Murders) Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) og Owen McDonnell (Paula).

Killing Eve er produceret af Sid Gentle Ltd. for BBC America, med Pheobe Waller-Bridge som manuskriptforfatter og executive producer.

Killing Eve (8×45 minutter) får premiere på HBO Nordic den 9. april.

Kilde: HBO Nordic & Digitalt.tv