Killing Eve

//Killing Eve

HBO Nordic sikrer sig ny serie med Kim Bodnia


HBO Europe har sikret sig rettighederne til den nye serie, Killing Eve, fra den prisvindende dramatiker og manuskriptforfatter Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). Serien blev for nyligt udvalgt til konkurrenceprogrammet ved den den første Cannes International Series Festival.

Killing Eve er baseret på Villanelle-bogserien af Luke Jennings og handler om to kvinder på hver sin side af loven. Eve (Sandra Oh, Greys Hvide Verden) er en MI5-agent, som ville ønske, hun brugte mindre tid ved skrivebordet og mere tid ude i marken. Villanelle (Jodie Comer, Doctor Foster) er en frygtløs lejemorder med forkærlighed for luksuriøse goder. Da Eve får til oppgave at opspore Villanelle, bliver de to kvinder kastet ind i en kattens jagt efter musen-leg, som bryder med de traditionelle konventioner inden for spionthriller-genren.

Foruden Sandra Oh og Jodie Comer medvirker Kim Bodnia også i rollen som Konstantin, og blandt de øvrige medvirkende kan nævnes Fiona Shaw (Harry Potter), David Haig (Fire bryllupper og en begravelse), Darren Boyd (Fortitude), Sean Delaney (Midsomer Murders) Kirby Howell-Baptiste (Downward Dog) og Owen McDonnell (Paula).

Killing Eve er produceret af Sid Gentle Ltd. for BBC America, med Pheobe Waller-Bridge som manuskriptforfatter og executive producer.

Killing Eve (8×45 minutter) får premiere på HBO Nordic den 9. april.

Kilde: HBO Nordic & Digitalt.tv

By |2018-03-27T11:50:55+01:00marts 27th, 2018|Categories: Nyheder|Kommentarer lukket til Killing Eve